29 Haziran 2013 Cumartesi

Batman Planları Bozuyor

Batman Planları Bozuyor


Batman’ın etkileyici sahnelerinden başında Bruce Wayne(Batman) ve Rachel Dawes, zengin Wayne Malikânesinin bahçesinde koştukları sahne yer alır. Rachel küçük avuçlarında bir şeyler saklamaktadır. Bruce Wayne bu şeyi merak eder ve Rachel’e avuçlarında ne olduğunu, neyi sakladığını sorar. Rachel söylemeyince Bruce, Rachelin sakladığı şeyi alıp kaçmaya başlar ve saklanır. Bir oyunmuş gibi Rachel’in onu saklandığı yerden bulmasını ister. Bruce saklandığı yerde toprağın zayıf olduğu mağara üstü çöker ve Bruce mağaraya düşer. Bunu gören Rachel, Bruce(Batman)’yi kurtarabilmek için ailesine haber vermeye gider. Wayne ailesinin yoğun çalışmalarından sonra Bruce Wayne kurtarılır ve hep birlikte eve dönerler. Bruce Wayne(Batman) ve ailesi küçük çocukların yılsonu için düzenledikleri oyuncuların yarasa kostümleri ile dolaştığı gösteriye katılırlar. Bruce yarasa kıyafeti giyenlerden rahatsız olur ve dışarı çıkmak için ailesi ile birlikte çıkış kapısına doğru yönelirler. Joe Chill adlı bir hırsız gösteriye katılanlar arasına karışır ve oradakileri soymaya çalışır. Hırsız elindeki tabancasını Wayne ailesine doğrultur ve onlardan değerli eşyalarını çıkarmalarını söyler. Hırsız Martha Wayne’nin boynundaki değerli kolyeyi görür ve onu almak için Martha’nın yanına doğru gider. Martha, hırsıza engel olmaya çalışır hırsız elindeki silahı ile önce Martha’yı daha sonra Bruce Wayne’nin babası olan Thomas’ı vurur ve oradan uzaklaşır. Olayın şokundaki Bruce korkmamasını söyler.  Olayın ardından polisler gelir ve Bruce amcası William Earle’ye bakılmak üzere verilir. Aradan 9 sene geçer ve Wayne ailesini öldüren ve hapse giren Joe Chill duruşmasında dışarı çıkabilmesi için ifade verir. Bruce Wayne ailesinin intikamını almak için eline bir tabanca alır ve duruşmanın bitmesini bekler. Chill dışarı çıktığında silahı ile öldürmek için nişan alır tam ateş edecekken Chill vurulur. Falcone’nin adamlarından biri Joe Chill’i öldür. Rachel olay mahallinden Bruce’yi uzaklaştırmak üzere onu yanında götürür. Bruce, Rachel’e niyetinin Chilli öldürmek için orada beklediğini söyler. Rachel, Bruce’ye tokat atar ve bu yaptıkları için ailesi yaşıyor olsaydı utanç duyardı der. Bruce bindiği arabadan iner ve sokaklarda yaşayan kimsesiz, fakir bir adamın yayına gider. Bruce ceplerindeki parayı ve paltosunu fakir adama verir. Dünyadaki farklı ülkeleri gezmek için yolculuğa başlar. Yazının devamı için yayınlarımızı takip edebilirsiniz.

Batman Planları Bozuyor

Batman Planları Bozuyor


Batman

Bruce Wayne


26 Haziran 2013 Çarşamba

Kurtarıcı Kara Şövalye Batman


Kurtarıcı Kara Şövalye Batman

Gotham şehir soyguncuları şehrin en işlek bankasını soymak üzere bir araya gelirler. Soygun planları yaparlar ve bankaya girebilmek için ekipler kurarlar. Hepsi banka kameralarına yakalanmamak için soyguncular palyaço maskesi takarlar. Kalabalık eki kuran bu soyguncular soydukları bankadan kendilerine düşen miktarı daha az miktarda paylaşmak için bankanın içerisinde birbirlerini öldürürler. Banka müdürü odasından gizlice aldığı tüfeği ile hırsızların 1-2 tanesini öldürür. Mermisi bitince saklanacak yeri kalmayan banka müdürü, banka soyguncularının birinin yanına gelmesi ile soyguncuların çok iyi insan olduklarını, tüm paraları alıp gitmelerini söylese de soyguncu kafasına taktığı maskesini çıkarır ve banka müdürüne yüzünü gösterir. Bu kişi Joker'den başkası değildir. Montunun cebinden çıkardığı el bombasının pimini çeker ve banka müdürünün ağzına sabitler. Gotham şehrinin mafyalarından olan Crane ve ekibi, çok zengin Rus mafyasına uyuşturucu satmıştır. Rus mafyası bunları öldürmeye çalışırken, Batman kılığındaki birkaç kişi o bölgeyi basar ve mafyanın adamlarına saldırır. Daha sonra gerçek Batman gelir. Batman, kendisi kılığına giren bu adamları hepsini yakalar ve polise teslim eder. Gotham şehrinin yeraltı mafyalarının oyunları Batman tarafından bozulunca bu duruma sinirlenen mafya babaları çözümü aramak üzere Joker ile iş birliği yaparlar. Joker aldıkları ve alacakları paraların yarısını ister ve anlaşırlar. Joker ilk olarak sokaktan geçen bir vatandaşı alır ve işkence yapar. Bu işkenceyi kameraya kaydeder ve yayınlamak üzere televizyon kanallarına yollar. Batman'ı açık açık tehdit eden bu videoda, eğer Batman'ın gerçek kimliğinin açıklanmaması durumunda öldürdüğü adam gibi başkalarınında öldürüleceğini söyler ve gülümseyerek yayını sonlandırır. Joker, Batman'a suikast düzenlemek için düzenlenen eğlence gecesinde Batman'ı tuzağa düşürür. Tam Batman'ın maskesini çıkartacakken Komiser Gordon, Joker'in kafasına arkadan silah doğrultur ve Joker'i hapse götürmek üzere polis aracına bindirir. İkinci akşam Joker yargılanır fakat delil yetersizliğinden Joker hakim tarafından suçsuz olmak kaydı ile serbest bırakılır. Gotham şehrinin savcısı olan Dent ve savcının asistanı olan Rachel kaçırılır. Batman durumdan haberdar olunca Joker'e çok sinirlenir. Ve Joker'i bulur. Joker'i kaçırılan savcı ve asistanının yerini söylemesi için hırpalar. En sonunda ne kadar da dirense de Joker yerlerini söyler. Dent benzin bidonlarının arasından kurtulabilmek için uğraşır ve yere dökülen benzin bidonlarında ıslanır. Batman Dent yanmadan gelip kurtarır. Fakat Dent'in asistanı olan Rachel'in bulunduğu binaya zamanında ulaşamaz ve yanan benzin bidonlarının bulunduğu bina patlar ve Rachel oracıkta ölür. Yanlarındaki bina patlayınca Batman ve Dent alevlerin içerisinde yere düşer. Yere düşen ve benzin bidonlarında ıslanan Dent'in alevlerin sıçraması ile Dent'in yüzü yanar. Dent çabucak hastaneye kaldırılır ve tedavi görülmek üzere yoğun bakıma alınır. 

Kurtarıcı Kara Şövalye Batman

Kurtarıcı Kara Şövalye Batman

Joker, Joker ve batman, batman ve joker

Joker



23 Haziran 2013 Pazar

Batman Zombi Şehrinde 2

Batman Zombi Şehrinde 2
Zombilerin sessizliği, Batman aracını çevrelemesi ile son buldu. Zombilerin kanında bulunan zehir, Japonların yemeklerinde kullandıkları fugu ve kirpi balığı adı verilen balıkların içlerinde bulunan zehrin toksin özelliklerinin  öldürücü etkisi bu zehrin 1 mg'lık dozu bile insanı bilinci açık olmasına rağmen insanı dış dünyadan koparan ölü durumuna sokabilir niteliktedir. 2'nci bir dozda ise insanda şaşkınlık veren hallerin belirginleşmesi ve insanın bilinçsizce hareket etmesine neden olur. Bu halin genel adına da zombi denilmektedir. Zombiler, Batman'a saldırmak için grup halinde ilerlemektedir. Batman soğuk kanlılıkla zombilerden uzaklaşmak istese de zombiler her yerdedir. Batman ya zombilere yem olacak ya da zombileri öldürerek onlardan ebediyen kurtulacaktı. Batman yarasa silahı ile kendisine yaklaşan zombilere ateş etmeye başladı. Birkaç tanesini öldürse de bulunduğu yerde 100 lerce zombi bulunmaktaydı. Batman, son çare olarak cebinden çıkardığı sis bombası ile zombilerin dikkatlerini bir süre başka yere çekmeyi başardı. Batman tüm yöntemleri denese de saldırgan zombiler bitmek bilmiyordu. Batman artık giderek ümidini kesmişti. Zombiler, Batman'ın dört bir yanını çevrelemiş ve öldürücü son darbelerini yapmak üzereyken. Uzaktaki yüksek binanın tepesinden beliren Robin, Batman'ı çevreleyen zombileri oku ile birbir kafalarından vurarak Batman'ın nefes almasını sağladı. Batman, kafasını kaldırdığında Robin'i gördüğüne çok sevinmişti. Uzaktan Robin'e gülümseyen Batman düştüğü yerden kalktı ve zombilere karşı savaşmaya devam etti. Robin oku ile zombilerin çoğunu etkisiz hale getirdi. Robin binanın yanında bulunan elektrik tellerine nişan aldı ve tellerin altında bulunan zombiler doğru tellerin düşmesini sağladı. Zombilerin hepsi elektrik kabloların akımına kapılarak öldüler. Robin bulunduğu binanın tepesinden aşağıya indi ve yaralanan Batman'ın yanına giderek onu omuzuna alarak evlerine döndüler.
Batman ve Robin
Batman


Zombi Şehri


21 Haziran 2013 Cuma

Batman Zombi Şehrinde

Eski kabilelerden olan Voodoo inancına göre ölü bir insan mambo tarafından yeniden diriltilebilir. Bu yeniden diriltme işlemi sürecinde ölü insan mambonun kontrolü altında yeniden yöneltilir. Askeri güçler tarafından eğitimde kullanılmak üzere eski kabile yöntemlerini kullanarak bir ilaç geliştirilir. Denemelerde beklenen başarıyı gösterse de son uygulamalarda hesaba katılmayan bir pürüz ortaya çıkar. Bu pürüz belki de insanlığın sonu gibi görünmektedir. Deneklere bu yeşil sıvı ile kanlarına ilaç enjekte edilir. İlk denemelerde bu denekler kontrol altına alınabilse de ilacın yan etkileri belirginleşmeye başladığı andan itibaren bu insanlar kontrol altına alınamayacak derecede saldırgan ölüm marinalarına dönüşmektedir. Bilim adamları bu yan etkinin nedenlerini kendi hatalarından kaynaklanan sorun olarak algılamıyor aksine çeşitli fikirler öne sürerek kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar. Bilim adamların üzerinde çalıştığı denekler önceleri şehirden uzakta bir çiftlikte sınanırken zombi adı verilen bu yaratıklar ilacın yan etkileri sonucu beyinlerinin bir kısmını işlemsiz hale getirirken saldırgan bir yaratık olarak ortaya çıkmalarına neden olmuştur. Zombiler saldırganlaşmaya başladıkları itibari ile çiftlikteki tüm askeri birlikleri ve bilim adamlarını oracıkta öldürürler. Artık zombiler dış dünyaya yayılma zamanı gelmiştir. Zombiler ısırdıkları kişileri de kendilerinin türünden yaratık olmasına neden oluyor ve ısırdıkları insanları saldırgan yapıyordu. Çiftlikten ayrılan zombiler şehre doğru yürümeye başladılar. Artık şehirdeki insanların kabusu olacak saldırgan zombiler yavaş yavaş belirginleşmeye başlıyordu. Askeri güçler tarafından ne kadar önlem alınsa da alınsın yayılan bu saldırgan zombileri etkisiz hale getirmeye yetmiyordu. Batman zombilerin şehirde yayılmaya başlamasını görünce evinde bir takım çalışmalara başladı. Kendi yarasa zırhını yeniden inşa etti ve zombilerin ısırmalarına dayanıklı bulaşıcı virüs geçirmeyen güçlü bir kalkan yarasa zırhı oluşturdu. Zombileri etkisiz hale getirebilmek için özel silahlar geliştirdi ve zombileri yok etmek için kendine söz verdi. Batman arabası ile şehrin sokaklarını gözlemlemeye başlayan Batman, karanlık eski bir köprünün üzerinde durdu ve etrafı izlemeye başladı. Etrafı gözlemleyen Batman zombilerin kendisine yaklaştığından habersiz bir şekilde etrafı gözlemlemeye devam etti. Aradan kısa bir süre sonra Batman'ın arabasını bir grup zombi sarmaya başladı. Batman hızlı ve çevikliğini göstererek aracından hızlıca indi ve zombileri etkisiz hale getirmek için elindeki güçlü silahı ile içlerine daldı. Makalenin devamı için paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz.